TOP

Mexx opent conceptstore in Amsterdam

Kledingmerk Mexx heeft een een conceptstore geopend in de Amsterdamse winkelbuurt De 9 Straatjes. De pop-up store heet Four, naar het huisnummer van de winkel.

Op de Hartenstraat nummer 4 heeft Mexx sinds 21 augustus een conceptstore. De winkel is tijdelijk. In de zaak kun je een selectie vinden van de laatste vrouwencollectie van Mexx.


Symbool van toewijding

In een persbericht zegt Julia Hansen, president en chief creative officer, vertelt: “Four is een symbool van toewijding van Mexx aan Amsterdam – de stad waar het allemaal begon en de plaats die we ons thuis mogen noemen. Met een collectie geworteld in sculpturen, vormen en functionaliteit zijn de Negen Straatjes de perfecte locatie om de Mexx merkvisie opnieuw te bevestigen en om een nieuwe mindset mee te geven aan onze toegewijde klanten”.

Verder meldt Mexx dat op 27 augustus een ‘internationale gastenlijst van fashion editors, bloggers, buyers en partners’ aanwezig zal zijn voor de officiële opening van Four. Ook wordt er dan een exclusieve preview gegeven van de zomercollecties voor 2015.

De winkel is nog geopend tot en met 7 september.

Four
Hartenstraat 4
Amsterdam