TOP

Mensome.nl komt met beautybox voor mannen

Na het succesvolle beautyboxfenomeen voor vrouwen verschijnt er nu ook één voor mannen op de markt. Het Amsterdamse Mensome.nl levert vanaf december exclusieve pakketten voor mannen tussen de 25 en 45 jaar.

Bij Mensome.nl kan men een abonnement nemen op een maandelijkse box met daarin exclusieve producten van hoge kwaliteit, gebaseerd op een wisselend thema. Deze producten worden door Mensome.nl in samenwerking met experts bij elkaar gezocht.

Website
Op de website zijn een video en foto’s waarin de producten worden geïntroduceerd. De video leert laat niet alleen zien wat er in de box zit, maar legt ook stap voor stap uit hoe de producten zo goed of stijlvol mogelijk gebruikt kunnen worden. Omdat het thema maandelijks verandert ontvangen leden nooit hetzelfde. Om dat mogelijk te maken wordt er elke maand met een nieuwe partner samengewerkt. De partner is een specialist op het gebied van het thema van de box en vertelt over de producten in de video. Mocht de box een keer niet in de smaak vallen, dan is deze eenvoudig en gratis over te slaan.

Inhoud
De exclusieve boxen zijn met 50 euro flink aan de prijs, maar daarvoor krijgen de deelnemende mannen niet-alledaagse, ambachtelijke en luxueuze producten. De eerste box, die in november verkocht wordt, is gemaakt in samenwerking met de kwaliteitsscheersalon Barber uit Amsterdam. Barber is gespecialiseerd in de traditionele wijze van scheren. De box, genaamd ‘November men know how to shave their life’, bestaat uit alle producten die nodig zijn om je op een klassieke manier te scheren, van preshave tot scheerkwast. De eigenaresse van Barber verzorgt de inhoudelijke bijdrage in de video. De box wordt begin december via de post geleverd aan de leden.