TOP

Men at Work neemt 7 Brandstore-winkels over

Men at Work heeft er in één klap 7 winkels bij. De keten heeft zeven filialen overgenomen van de keten Brandstore, die vooral opereert in de provincie Zuid-Holland.

Het totale winkelbestand van Men at Work komt met de nieuwe vestigingen uit op 60 winkels (55 in Nederland en 5 in België). De overname betreft winkels in Gorinchem, Hellevoetsluis, Nootdorp, Ridderkerk, Rijswijk, Rotterdam en Spijkernisse. De overgenomen filialen zijn al open onder de naam Men at Work. Volgend jaar worden de panden verbouwd en gerestyled volgens het nieuwe winkelconcept en daarna officieel geopend.

Man at Work is flink aan het uitbreiden. Eerder dit jaar werden winkels geopend in Almere, Lelystad, Roeselare (België), Veenendaal en Zeist. Komende maand volgt de opening van een winkel in Groningen, die met 1300 vierkante meter het grootste filiaal wordt. Eerder dit jaar ging ook al de webshop open.

Waarom moederbedrijf Pebo uit Dordrecht zeven filialen van Brandstore heeft verkocht is niet duidelijk. Zij heeft nu nog zeven Brandstores over, onder andere in Barendrecht, Dordrecht en Zoetermeer. Brandstore is een jeansconcept dat merken verkoopt als G-Star, Diesel, Replay, Dept, Fornarina, Blue Blood. Lacoste en Armani Jeans.