TOP

Men At Work-directeur Mark Hommelberg vertrekt

Mark Hommelberg, algemeen directeur bij Men At Work, neemt per 1 april afscheid van Men At Work. Hommelberg was ruim 15 jaar betrokken bij de multibrandketen.

Wat de nieuwe uitdaging van Mark Hommelberg wordt, is nog niet bekend. “Ik blijf een retaildier, dus ik zal hoogstwaarschijnlijk werkzaam blijven in de retail”, vertelt hij tegen Textilia. De directeur blijft aandeelhouder van Men At Work. De jeans gerelateerde modeketen zal medio februari zijn vervanger introduceren.

Integratie bij Varova

Hommelberg was in ruim vijftien jaar in verschillende functies werkzaam binnen Men At Work. In 2012 was hij samen met oprichter Marcel van Gelderen en Peter Roelofs betrokken bij een management buy-out van de formule. In het najaar van 2013 nam investeerder Varova Fashion Group een belang in Men At Work. “Na een succesvolle integratie bij Varova – het hoofdkantoor is verhuisd en de logistiek is goed geregeld – is het een mooi moment om aan een andere uitdaging te beginnen”, vindt Hommelberg.

Nieuwe vestigingen

Maarten Vaessen van Varova Fashion: “Wij danken Mark zeer voor zijn inzet en leiderschap, waarmee hij de basis heeft gelegd voor het nieuwe en groeiende Men At Work”. De keten heeft op dit moment 41 winkels in Nederland en België plus de webshop menatwork.nl. In juli 2016 heeft Men At Work een nieuwe flagshipstore in Gent geopend volgens het ‘Start Something’ concept. In het eerste kwartaal van 2017 wordt dit verder uitgerold in de te openen Men At Work winkels in Utrecht, Leiden en Antwerpen. Daarnaast opent eind februari in Antwerpen een nieuwe vestiging van de subformule Fish & Chips.

Men at work Mark Hommelberg

Foto: Silas Pelsmaeker