TOP

Maus & Co opent Facebook-pagina met webshop

Maus & Co heeft sinds maart 2011 een facebook pagina met webshop geopend. De webwinkel voor kinderkleding en lifestyle haakt hiermee in op de nieuwste ontwikkelingen bij Facebook.

Via de facebook-pagina van Maus & Co kan de consument de nieuwste collectie bekijken, maar ook direct vanaf de pagina starten met shoppen.  Bezoekers krijgen toegang tot de facebookshop, foto’s en de speciale actiepagina. De echte fans beloont Maus & Co met een cadeautje als ze de pagina aanmerken met ‘Vind ik leuk’.  Degenen die een reactie willen achterlaten, moet echter wel ook zélf op facebook zitten.

Marloes Maasakkers, eigenaar Maus & Co, Baby en Kids Lifestyle noemt de sociale media platformen een belangrijk middel voor Maus & Co om contact te leggen en te communiceren met klanten en leveranciers:  “Gezien de groei van het platform vormt Facebook een belangrijke aanvulling voor elke webshop. Natuurlijk kijken wij nu uit naar de eerste bezoekers.”

Maus & Co maakt naast Facebook ook gebruik van andere sociale media zoals Twitter, YouTube, Hyves, blog en LinkedIn. Volgens Marloes Maasakkers zijn Twitter en YouTube voor Maus & Co het meest succesvol om in contact te komen met de doelgroepen.

Maus & Co werd in 2006 opgericht door Marloes Maasakkers. Geïnspireerd door haar eigen kinderen startte Marloes de webwinkel – aanvankelijk vanuit een kast (!). Vijf jaar later is Maus & Co uitgegroeid tot een bedrijf dat met meerdere medewerkers meer dan 1000 producten levert voor baby’s, kinderen en mama’s.