TOP

Masters of the Game organiseert straatvoetbaltoernooi

Vanaf augustus 2009 gaat in Drachten, Leeuwarden en Heerenveen de voorronde van Master of the Game 2009 plaatsvinden. Het straatvoetbaltoernooi is bedoeld voor jongens en meisjes van 6 tot en met 14 jaar.

Masters of the Game is een internationaal platform voor straatvoetballers met een eigen kledingmerk. Jaarlijks wordt er gestreden om de titel Master of the Game.

De voorronde in Friesland wordt georganiseerd in samenwerking met kinderkledingwinkel Kids Shoes and Fashion in Drachten en Schweigmann Jeugdmode in Leeuwarden en Heerenveen. Wilma Westerbeek van Kids Shoes and Fashion: “Wij verkopen de kleding van Masters of the Game. Het is heel leuk om dit populaire merk tot leven te laten komen door een voetbaltoernooi.” George Schweigmann van Schweigmann Jeugdmode voegt toe: “We willen natuurlijk graag dat onze provincie de titel Master of the Game wint. Dit is dus een oproep voor alle kinderen die willen meedoen, om zich snel in te schrijven.”

 

Inschrijven voor Masters of the Game

Bij de winkels van Kids Shoes and Fashion (Oudeweg 8, Drachten) en

Schweigmann Jeugdmode (Nieuwestad 109, Leeuwarden en Gemeenteplein 43, Heerenveen) liggen informatiefolders over het toernooi en de inschrijving. Kinderen kunnen zich als team inschrijven in twee leeftijdsgroepen: 6 tot en met 9 jaar en 10 tot en met 14 jaar. Er zijn geen kosten verbonden aan het inschrijven. Inschrijven kan via www.motg.com/inschrijven.

 

Inschrijven voor het toernooi kun je op http://www.motg.com/intromotgtour.htm.

Woensdag 12 augustus 2009, tijdstip: 12.00 – 16.00 uur, locatie: Moleneind, Drachten

Zaterdag 5 september 2009, tijdstip: 13.00 – 17.00 uur, locatie: Nieuwestad, Leeuwarden

Zaterdag 19 september 2009, tijdstip: 13.00 – 17.00 uur, locatie: Gemeenteplein, Heerenveen

 

De kleding van Masters of the Game wordt vertegenwoordigd door Raymond Maclean van Snapp-Agencies.