TOP

Mart Visser zoekt mini muze voor V&D kindercollectie

De Nederlandse modeontwerper Mart Visser is voor zijn nieuwe kinderkledingcollectie voor V&D op zoek naar een mini muze. Deelnemers kunnen zich nu inschrijven.

De Nederlandse modeontwerper Mart Visser wil zich voor zijn nieuwe kindercollectie voor V&D laten inspireren door een ‘mini muze’.  Via de V&D Facebookpagina kunnen kinderen met maat 92 t/m 152 tot zondag 7 september worden ingeschreven. Deelnemers moeten hier een foto van moeder en dochter plaatsen en proberen zo veel mogelijk stemmen te krijgen. De top 50 wordt daarna uitgenodigd voor de castingdagen die op zaterdag 20 september in de V&D in Eindhoven en op zondag 21 september in de V&D in Utrecht worden gehouden. Hier zal Mart Visser met een jury de kinderen beoordelen. “Uit alle deelnemers kies ik vervolgens per castingdag een Mini Muze”, laat Visser via een persbericht weten. “De uiteindelijke winnares(sen) neemt samen met mij deel aan de fotoshoot voor de V&D kerstcampagne, wint een modellencontract en een cadeaukaart t.w.v .€ 200.”

Mini Me-collectie
Mart Visser heeft naast een damescollectie voor V&D ook een Mini Me-jassencollectie voor kinderen ontworpen die vanaf najaar 2014 in de winkel ligt. Het idee voor de collectie kwam doordat de ontwerper vanuit zijn hoofdkantoor in Amsterdam uitkijkt op twee schoolpleinen. “De kinderjasjes zijn in look & feel gelijk aan de grote mensen variant, maar met een pasvorm om lekker in te spelen, met makkelijke sluitingen en ceintuurs. De couture details maken het af: vrolijke voeringen, mooie naadjes en paspels.” De kinderjassen zijn verkrijgbaar in maat 92 t/m 152 en de damesjassen in maat 36 t/m 48.