TOP

Mart Visser zet confectielijn zonder V&D voort

Mart Visser gaat zijn confectielijn voor vrouwen voortaan zelfstandig produceren en verkopen, onder meer via zijn eigen webshop. Voorheen verkocht hij deze collectie via V&D, dat in december failliet werd verklaard.

Mart Visser had een exclusieve overeenkomst met V&D voor de productie en verkoop van zijn confectielijn voor vrouwen. Er was al besloten om deze overeenkomst te beëindigen per 1 juli 2016. Met het plotselinge faillissement van V&D wordt dit proces versneld.

Betaalbaar

V&D verkocht de collectie van Mart Visser in de warenhuizen en in de webshop. De collectie bestond uit damesmode, jassen, badmode en accessoires. Ook maakte hij een plussize collectie en een kinderlijn. Dat alles met het kenmerkende handschrift van Mart Visser, voor een betaalbare prijs.

Verkooppunten

Omdat zijn collectie goed aansloeg, heeft de ontwerper besloten de confectielijn zelfstandig voort te zetten. De nieuwe zomercollectie is nu in productie en wordt binnenkort online verkocht via MartVisser.nl. Daarnaast vindt overleg plaats over het realiseren van een beperkt aantal verkooppunten voor zijn kleding, jassen en schoenen voor vrouwen.