TOP

Mart Visser te koop bij Promiss

Modeontwerper Mart Visser is een exclusieve samenwerking aan gegaan met retailer Promiss. Vanaf vandaag is zijn collectie te koop bij Promiss-winkels in heel Nederland.

Voorheen verkocht Mart Visser een betaalbare collectie in de warenhuizen en webshop van V&D. Na het faillissement van de warenhuisketen in december 2015 besloot Mart Visser zijn confectielijn zelfstandig te produceren en verkopen via zijn eigen webshop. In Promiss heeft de ontwerper een nieuwe partner gevonden om een brede doelgroep in contact te brengen met zijn collectie. Elke zes weken hangen er nieuwe looks van Mart Visser in de Promiss-winkels, die zicht richten op de veertigplusvrouw.

Moderne vrouw 

“De re-branding die Promiss dit jaar heeft ondergaan, sluit naadloos aan bij mijn confectielijn en de wensen van mijn doelgroep”, zegt Mart Visser over de samenwerking. “De vrouwelijke en elegante stijl, het materiaalgebruik, de goede pasvorm en de prijs-kwaliteitverhouding. Het past allemaal bij de moderne vrouw met karakter. Ik was dan ook meteen enthousiast toen Promiss mij benaderde voor deze samenwerking.”

Mart Visser op bezoek 

Op een aantal speciale koopavonden deze maand brengt Mart Visser een bezoek aan vijf filialen. Hij toont daar zijn favoriete looks en bezoekers krijgen tips op het gebied van styling en trends. Daarnaast is er op 7 december een trunkshow in de flagshipstore in Hoofddorp, waar Vissers favoriete modellen op de catwalk zijn nieuwste looks voor de feestdagen showt, toegelicht door de ontwerper zelf.

Re-branding  

Na het faillissement van moederbedrijf Etam Retail Groep in april 2015 werden alle zestig winkels van Promiss gesloten. De nieuwe eigenaar gaf Promiss een volledige re-branding en opent sinds deze zomer nieuwe Promiss-winkels in de voormalige panden van het opgeheven winkelconcept Superstar. Inmiddels zijn er 34 filialen. De nieuwe Promiss-winkels zijn niet te vergelijken met het oude Promiss, maar veel strakker en eigentijdser. Centraal staan kwaliteit voor een toegankelijke prijs en met een goede service. Naast kleding worden er ook accessoires en een home-collectie verkocht.