TOP

Mark & Spencer introduceert lingeriecollecties

Afgelopen winter opende het oer-Britse Marks & Spencer (M&S) de deuren van de eerste vestiging, na jarenlange afwezigheid in Nederland. Deze maand wordt het assortiment verbreed met lingerielijn voor het najaar- en winterseizoen 2013.

De thema’s boudoir en retro komen terug in het aanbod van bodyfashion, maar het lijkt vooral om innovatieve ontwerpen te draaien bij Marks & Sparks.

Corrigerende effecten

De DD+ Minimising T-Shirt Bra is bedoeld voor cup DD en groter, en zorgt voor een slanker en gladder silhouet onder de bovenkleding. Deze Minimiser beha heeft een cup in de vorm van een spiraal die het weefsel rond de borst vormt, om zo de buste gelijkmatig te minimaliseren waardoor een slanker figuur wordt gecreëerd. De beha is verkrijgbaar in de maten 70E tot en met 90H. Met de Waist Sculpt is een serie van corrigerende onderkleding ontwikkeld met corrigerende panelen die een kledingstuk versterken. Dit zorgt voor een plattere buik en een gedefinieerd silhouet.

Beenmode

M&S richt zich vooral op beenmode met onder andere de Heatgen Plus stof. Deze is gemaakt van een mix van twee stoffen. De eerste neemt vocht op uit het lichaam en zet dit om in warmte, de andere stof isoleert en houdt de warmte vast. De collectie bevat onder andere een shirt met lange mouwen en een ronde halslijn en een zwarte legging. Alle producten zijn te verkrijgen in de maten 36 tot en met 52. De Hi Heel Hosiery is tenslotte een panty met een ingebouwd kussentje onder de voeten. Deze zorgt ervoor dat de ongemakken tijdens het dragen van hoge hakken wordt verzacht.

De bodyfashioncollecties van M&S zijn vanaf half juli verkrijgbaar via www.marksandspencer.nl