TOP

Marco Streefkerk is nieuwe directeur bij Bestseller

Marco Streefkerk is per 1 augustus 2010 aangesteld als algemeen directeur van Bestseller Wholesale Benelux B.V.

Marco Streefkerk (41) heeft meer dan twaalf jaar ervaring in de modebranche. Streefkerk heeft tien jaar verschillende managementfuncties vervuld bij Bestseller. De afgelopen zeven jaar was Streefkerk als financieel directeur werkzaam. In zijn nieuwe functie neemt hij tevens de eindverantwoordelijkheid op zich voor de expansie, omzetgroei en de verdere marktversteviging in Nederland.

Zoals aangekondigd blijft Ingrid Hoogervorst nauw betrokken bij de strategie en de commerciële ontwikkelingen van de organisatie. Met deze gezamenlijke ruime commerciële ervaring, operationele deskundigheid en vermogen om omzetgroei te realiseren is Bestseller ervan overtuigd dat de nieuwe organisatiestructuur de activiteiten op een nog hoger niveau zal brengen.

Bestseller
Het Deense modebedrijf Bestseller, dat in 1975 is opgericht, vertegenwoordigt de dameslabels Vero Moda, VILA, Object Collectors Item, Selected, ONLY, Only PLay het accessoirelabel Pieces accessories, positiemode label mama.licious, de herenlabels Jack & Jones en Selected, het jongerenlabel OUTFITTERS NATION en het kinderlabel name it.