TOP

Marcha Hüskes lanceert Mila & James

De Nederlandse designer Marcha Hüskes presenteerde op Modefabriek en op Who’s Next in Parijs haar nieuwe label Mila & James voor voorjaar-zomer 2017: een betaalbare en toegankelijke collectie.

Helemaal nieuw is Mila & James niet; Marcha Hüskes lanceerde voor najaar-winter 2016-2017 al een capsulecollectie onder de naam Mila & James. Vanaf voorjaar-zomer 2017 staat er een volwaardige collectie.

Mila James

De collectie van Mila & James bestaat uit ontspannen luxueuze basisstukken, aangevuld met comfortabele en unieke seizoensitems. De nadruk ligt op losse silhouetten, hoogwaardige stoffen en eenvoudige stijlen. Dit najaar opent de webshop van Mila & James, waar dan al enkele basisstukken uit de capsulecollectie voor herfst-winter 2016-2017 exclusief in Nederland te koop zijn.

Ingetogener

De collectie van Mila & James is een stuk ingetogener dan de collectie van Marcha Hüskes en daardoor toegankelijker voor een breder publiek. Ook het prijsniveau ligt een stuk lager. Betaal je voor een jurk van Marcha Hüskes €350,- tot €500,- in de winkel, bij Mila & James kost een jurk maximaal €250,-.

 Marcha Huskes

“Bij Marcha Hüskes zijn de stoffer uitgewerkter en luxer. Met deze collectie richten we ons steeds meer op jurken, omdat die heel goed aanslaan”, vertelt Marcha Hüskes. “In de collectie van Mila & James vind je ook tops en broeken. Deze collectie is wat ingetogener en cleaner. Daardoor is dit label geschikt voor een veel breder, en soms ook jonger, publiek.”

Nieuwe agent

Voor beide collecties is Marcha Hüskes een samenwerking aangegaan met het nieuwe agentschap Blij & Co., in 2016 opgericht door Inge Steverink. De collecties van Marcha Hüskes zijn wereldwijd te koop in luxe designerboetieks, maar nauwelijks in Nederland. Daar moet vanaf de zomercollectie 2017 verandering in komen. Met name voor Mila & James ziet de designer potentie in Nederland.

Marcha Huskes ParijsMila  James Parijs 2Mila  James Parijs 3Mila  James Parijs 4

De collecties van Marcha Hüskes en Mila & James begin september 2016 op Who’s Next in Parijs