TOP

Manuel Broekman uit de kleren voor Muchachomalo

Manuel Broekman gaat uit de kleren voor onderbroekenmerk Muchachomalo. Het merk strikte de acteur voor hun nieuwe ‘happiness’- campagne voor lente/zomer 2014.

Muchachomalo, dat Spaans is voor ‘bad boy’, koos de Nederlandse acteur Manuel Broekman (bekend van o.a. de BNN serie Feuten) als het nieuwe model omdat ze hem de ultieme ‘bad-boy’ vinden. Maar dan wel op een positieve manier, zegt het merk in een persbericht. “Als een betrouwbare man, die wél van kicks en gevaar houdt.”

Happiness collectie
Inspiratie voor de nieuwe collectie is het dagelijkse, vaak drukke leven dat iedereen leidt. Volgens het merk vergeten we hierdoor stil te staan bij de dingen die ons gelukkig maken. Muchachomalo vindt dat iedereen de dag vrolijk kan beginnen door een gekleurde onderbroek aan te trekken. Vandaar de Happiness Collectie. Naast de kleurige boxershorts voor mannen, is er ook een Happiness collectie voor vrouwen.

Muchachomalo
Het Nederlandse merk Muchachomalo is in 2007 opgericht door Shirley Schoonebeek. De collecties van het merk kenmerken zich door felgekleurde, vaak drukke prints. 

 Altijd op de hoogte blijven van al het nieuws over bodyfashion?
 Schrijf je dan in voor de wekelijkse nieuwsbrief! 
     inschrijven2-icoon