TOP

Mannenmodewinkel Jac Hensen Deventer heropent na brandschade

Na vijf maanden dicht te zijn geweest wegens brandschade, opent de winkel van het familiebedrijf Jac Hensen in Deventer op 23 maart de deuren van het gerenoveerde winkelpand.

Mannenmodeketen Jac Hensen heropent de zaak in Deventer na een grondige renovatie. De zaak liep eind oktober 2018 brandschade op tijdens een brand in de passage waaraan de winkel grenst. Hiervoor zit nog een 23-jarige dakloze man uit Zutphen vast, meldt de Stentor. De man ontkent overigens elke betrokkenheid.

Outlet

Om de zaken toch door te laten gaan, verkocht Jac Hensen de collectie tijdelijk met korting vanuit een outlet. Ondertussen renoveerde Jac Hensen de oorspronkelijke vestiging en werkte het bedrijf aan een uitbreiding van het winkelconcept. Vanaf 23 maart kunnen klanten weer in de zaak terecht, zo meldt de mannenmodezaak in een persbericht. In winkel is de nieuwe Jac Hensen Premium-collectie beschikbaar.

Jac Hensen 2

‘Prikkelt’

“We zijn heel blij om te heropenen in Deventer”, zegt Lars Woordes, marketingmanager bij Jac Hensen. “De winkel prikkelt weer zoals klanten dat van ons gewend zijn en is bovendien in een modern jasje gestoken. Met nieuw meubilair en ons nieuwe Jac Hensen-concept, waarbij de focus nog meer ligt op winkelbeleving. We hebben de kans gegrepen om meteen een stap vooruit te zetten.”

Sinds 1977

Het familiebedrijf Jac Hensen bestaat sinds 1977. De eerste winkel werd geopend in Amersfoort, inmiddels heeft het bedrijf 12 vestigingen in ons land.

LEES OOK: Jac Hensen 40 jaar: een historisch overzicht

Jac hensen Deventer

Het team van Jac Hensen Deventer: Niels, Bennie, Maaike en Bas. (vlnr)

FOTO’S JAC HENSEN