TOP

Mannenmodemerken op de Bread&Butter Berlijn

Over vier weken is Bread & Butter in Berlijn (van 7 tot en met 9 juli) en de organisatie maakte deze week de definitieve exposantenlijst bekend. Begin nu alvast met het nodige voorwerk: op de website van de beurs kun je meteen alle informatie over de (nieuwe) exposanten opzoeken.

Hoewel Bread & Butter elk seizoen behoorlijk vol zit en je als merk niet zomaar een plekje op de beurs bemachtigt, zijn er ook dit seizoen nieuwkomers. Vooral in de mannenmodehal Urban Superior Men staan veel nieuwe merken, zoals DKNY men Black label, French Connection, Gaastra, Original Penguin, Samsoe & Samsoe, Sebago, Tiger of Sweden, Cinque en Tortuga Academy. Nieuw in de jeanshal Denim Base zijn onder andere Calvin Klein Jeans en Diesel, vorige editie een veelbesproken nieuwkomer, is ook dit seizoen weer van de partij. State of Art is overigens niet terug te vinden in de exposantenlijst.

Buddha to Buddha
Ook in de vernieuwde Sport & Street hal vinden we veel nieuwkomers (of beter: terugkomers) zoals 55DSL, Fila, Le Coq Sportif en Paul Frank. Bij Street Fashion zijn Criminal Damage, Glamour Kills Clothing, Izzue, Quayeyewear Australia en Van Dale nieuw. Het Nederlandse Buddha to Buddha heeft ook eindelijk een plekje weten te bemachtigen op Bread & Butter en wel in de hal Style Society, net als nieuwkomers Hale Bob, Prince Peter Collection en Swarovski Elements.