TOP

Mannenmodelabel Dstrezzed opent nieuwe winkel


Het Nederlandse mannenmodelabel Dstrezzed opent een nieuwe winkel in Nederland. De zaak komt in Enschede.

De nieuwe zaak, genaamd Magasin Dstrezzed, opent op 16 mei aan de Haverstraatpassage 16 in Enschede. De winkel wordt gerund door een franchisenemer, Raymond Aaltink, bekend van de winkel Ultimo in Oldenzaal. De zaak is 201 vierkante meter groot en het assortiment bestaat uit kleding, lifestyleartikelen en accessoires.

Meer winkels

Dstrezzed heeft al winkels in Antwerpen, Groningen, op Ibiza, Mallorca en Messina. Het merk heeft de ambitie om meer winkels te openen, vertelde brand manager Kay Zwijsen vorig jaar in een interview met Textilia.  “Doelstelling is om in de belangrijke EU-steden een Dstrezzed-winkel te hebben, omdat dit een fantastische marketingwaarde heeft. Consumenten kunnen zo het beste zien wie wij zijn en wat wij willen uitstralen en het vergroot de zichtbaarheid.”

Geen Premium

Het mannenmodelabel is dit jaar aanwezig op de populaire mannenmodebeurs Pitti Uomo in Florence. Premium Berlijn slaan ze over, meldt voorvoerder Beau de Bruin. “De afgelopen edities van de Pitti Uomo zijn succsvol geweest voor al onze focuslanden. De beurs geeft ons de mogelijkheid om in contact te komen met de beste buyers van Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Frankrijk. Italië en de Benelux.” Daarnaast vindt het merk de timing van de Italiaanse beurs perfect. “We kunnen in een vroeg stadium de nieuwste collecties laten zien en aansluitend direct starten met het verkoopseizoen.”