TOP

Mannenmodeketen Boggi Milano opent kledingwinkel in Den Haag

De Italiaanse mannenmodeketen Boggi Milano breidt het aantal winkels flink uit in Europa. Er staat ook een winkelopening gepland in Den Haag.

Den Haag krijgt een filiaal van de Italiaanse mannenmodeketen Boggi Milano. Dat blijkt uit een interview met de Italiaanse website MFFashion. Boggi Milano heeft in ons land al een winkel op de P.C. Hooftstraat in Amsterdam. 

Ambities

De modeketen heeft grote ambities. Tegen het einde van dit jaar zullen er 15 winkelopeningen zijn voltooid. In 2019 komen daar nog eens 25 nieuwe zaken bij in onder meer Frankrijk, Duitsland en België. In het nieuwe jaar wordt er ook in Den Haag een winkel geopend. Het is nog niet duidelijk waar deze geopend zal worden.

Rusland

De uitbreiding vindt ook plaats in Oost-Europa en Azië, laat ceo Sandro de Bruno aan MFFashion weten. In Rusland staan 20 openingen gepland, in China 22, waarvan 16 franchisewinkels. De Italiaanse keten telt momenteel 150 winkels in 31 landen. De meeste daarvan zitten in Italië, 68 in totaal. Het merk is opgericht in 1939.