TOP

Mannenmodebeurs Men’s Fashion Fair goed bezocht

Op de Men's Fashion Fair heerste donderdagmiddag een postieve stemming. Ondanks de hoge zomerse temperatuur bezochten flink wat ondernemers deze mannenmodebeurs in het World Fashion Centre.

Vooral in de ochtend werden de stands van meer dan tachtig merken goed bezocht en werden er overal orders geschreven. Er heerste dan ook een opgewekte stemming in het Amsterdamse modecentrum. Zo stonden er in de agenda van Rob Schalker van NZA rond het middaguur al vier afspraken met nieuwe klanten, “En we gaan nog even door”, aldus Schalker. Ook Kees Hogervorst van de Hedex-labels Traffic en Oxford noteerde er twee nieuwe modezaken bij.  “De Men’s Fashion Fair wordt steeds beter. We doen hier goede zaken.”

Modischer
Volgens organisator en directeur van de Forum Group Hans Gaillard schrijven steeds meer merken zich in. “Op de wachtlijst staan nu vijftien mensen. We zitten helemaal vol.” Naast de klassiekere deelnemende merken, wil hij meer plek vrijmaken voor jongere, modische labels zoals BBNY en Relakz.  “Er is verder niet veel voor mannenmodeondernemers in Nederland. De Men’s Fashion Fair moet een nationale beurs worden, die voor iedereen toegangkelijk is.” Over een eventuele samenwerking met Intres en Euretco is nog steeds niet veel bekend. “We zijn met elkaar in gesprek.”

Houdt de mannenmodenieuwsbrief volgende week in de gaten voor een uitgebreid verslag over de nieuwe lijnen en trends.