TOP

Mango Man opent flagshipstore Barcelona [Foto’s en video]

Mango heeft grootste plannen voor zijn mannenmodelijn. Naast het openen van een gigantische flagshipstore in Barcelona heeft het Spaanse merk ook een bekend nieuw gezicht gepresenteerd.

Op dit moment wordt de mannenlijn wereldwijd in 240 Mango-winkels verkocht, waarvan slechts een paar winkels alleen op mannen zijn gericht. Daar gaat het Spaanse merk in 2015 verandering in brengen. Voor het komende jaar staan honderd nieuwe winkels op de planning. De onlangs geopende Mango Man winkel aan de drukke winkelstraat Passeo de Gracia in Barcelona dient daarbij als voorbeeld.

In de gigantische winkel van bijna 2000 vierkante meter worden alle mannenlijnen van Mango verkocht: casual, trend, tailored, smart, denim en de sportcollectie training & running. De Catalaanse hoofdstad heeft de meeste Mango-winkels in één stad ter wereld: 37 in totaal.

Mango Man

Mango Man 2 

Zinedine Zidane

Daarnaast is ex-voetballer Zinedine Zidane aangesteld als het nieuwe gezicht voor de voorjaarscampagne van 2015. Hij vervangt hiermee het Nederlandse fotomodel Mark Vanderloo, die samen met Clement Chabernaud het gezicht was voor het najaar van 2014. Eerder al werkte het Spaanse merk met de Spaanse voetballer Gerard Piqué. Volgens Zidane voelde hij zich tijdens het filmen van de campagne erg op zijn gemak in de collectie. “De outfits zijn prachtig en de kleding is van goede kwaliteit. Ik vond een aantal kledingstukken van de shoot zo mooi, dat jullie me hier binnenkort zeker hierin zullen zien lopen. Kleding moet me vooral goed staan en elegant zijn. Ik houd ervan om me goed te voelen in de kleren die ik draag.”