TOP

Maikel van Wiggen nieuwe Sportcult accountmanager

In het nieuwe jaar is Maikel van Wiggen begonnen als Accountmanager Sales voor het vakblad Sportcult van multimedia uitgeverij Mybusinessmedia in Amsterdam.

De 28-jarige Maikel neemt de taken over van Jorne Struiksma. Maikel is al een aantal maanden werkzaam bij Mybusinessmedia in een soortgelijke functie. Zijn nieuwe baan bij Sportcult is een kans die bij hem past en een uitdaging die hij helemaal ziet zitten. Maikel bekleedde hiervoor 10 jaar lang diverse commerciële functies binnen de automotive branche. Affiniteit met sport heeft hij zeker. Maikel is al jaren een actief voetballer bij BVV’ 31 in Blaricum en hij heeft in het verleden ook op redelijk niveau cricket gespeeld. Sinds drie jaar is hij tevens verslaafd aan tennis. Naast het zelf beoefenen van sport en het actief volgen van sport in de media besteedt hij zijn vrije tijd samen met zijn vriendin en hun pas 9 maanden oude dochter Julia.

Droombaan 

Na twee jaar werkzaam te zijn geweest als Accountmanager Sales Sportcult bij Mybusinessmedia heeft Jorne de kans gekregen zijn internetmarketing dromen waar te maken. Sinds 1 januari 2010 is hij als internetmarketeer begonnen bij het bedrijf ZEO webmarketing. Het Sportcultteam wenst hem heel veel succes in zijn nieuwe baan.

 

Maikel is te bereiken op de volgende telefoonnummers: 020 -4602219 en 06 – 10616917 en per mail: m.wiggen@mybusinessmedia.nl