TOP

Lovy lanceert jongenssieraden met voetbal én naam

Het sieradenmerk LOVY haakt in op het aankomende WK Voetbal 2010 met een stoer sterlingzilveren jongenssieraad, compleet met voetbalbedel en naam.

“Toen ik begon met mijn kindersieradenmerk LOVY richtte ik me vooral op meisjes. Maar ik krijg wekelijks vele verzoeken van moeders die op zoek zijn naar een speciaal sieraad voor hun zoontje. Jongenssieraden van zilver zijn moeilijk te vinden en met deze voetbalketting schiet je altijd raak”, vindt Laura van den Brink, ontwerpster van LOVY.

De zilveren hanger van de jongensketting is 2 cm doorsnede en 1 mm dik. De naam van de voetbalfan wordt met de hand in het zilver gestempeld. Dit gebeurt met een metaalstempel en een hamer.

Elke naam of kreet naar keuze kan gestempeld worden op de hanger, er zijn ook cijfers beschikbaar: ‘Hup Holland Hup’, de favoriete voetbalclub of speler… De balketting is leverbaar in verschillende lengtes, voor jongens van 3 jaar tot tieners. De voetbalketting is verkrijgbaar vanaf € 39,95 en wordt geleverd in een luxe sieradendoosje.