TOP

London Edge lanceert skatebeurs

Aan de beurzen London Edge en London Central wordt komende wintereditie een nieuw platform toegevoegd voor skatekleding en -hardwaren: The Ledge.

Het nieuwe platform The Ledge heeft een hele eigen verdieping op de locatie National hall Olympia in Londen, waar van 5 tot en met 7 februari 2012 op de begane grond London Edge en London Central plaatsvinden. The Ledge is een echte skatebeurs met kleding, schoenen en boards voor skaten én andere actiesporten in dit genre. Hier vind je een groot aanbod skatemerken zoals Etnies, DC Shoes, Oxbow, Santa Cruz, Gravis, Analog en Nomad. The Ledge heeft ook een skatepark, waar materialen meteen kunnen worden uitgeprobeerd.

Breed publiek 

De drie beurzen Londen Edge, London Central en The Ledge spreken samen een breed publiek aan. London Edge is een beurs met alternatieve mode (van punk en gothic tot rock en dance) en wordt vooral bezocht door winkeliers die zich richten op een (of meerdere) van deze nichesegmenten. London Central is een beurs met streetwear en daardoor geschikt voor een breder publiek. Voor 5 pond krijg je drie dagen toegang tot alle drie de beurzen.