TOP

Londense mannenmodebeurs Jacket Required voegt vrouwencollecties toe

Het Londense casual modeplatform Jacket Required biedt komende zomereditie naast mannencollecties voor het eerst ook vrouwenmode aan.

Jacket Required speelt met de toevoeging van Jacket Required Woman in op de groeiende vraag naar street en casual mode voor vrouwen. “De tijd is nu rijp”, zegt Alice Elliott, event-directeur in een persbericht. Volgens de beursorganisatie komt het met een selectie van merken die ‘extreem relevant’ zijn voor de huidige vrouwenmodemarkt. Exposanten die al hebben toegezegd zijn: Kappa, Ellesse, Lee Jeans, Wrangler, Teva, Dickies, Armor Lux, Alpha Industries, Sandqvist en Eat Dust.

Speciaal en onderscheidend

Het evenement vindt gelijktijdig plaats met de mannenbeurs, op 26 en 27 juli in Oost-Londen. Vanaf de eerste editie hebben Jacket Required-organisatoren Craig Ford en Mark Batista gestreefd naar een kwalitatief aanbod, in plaats van naar kwantiteit. Nog steeds hanteren zij – ondanks de groei – strenge selectiecriteria om het event speciaal en onderscheidend te houden. Niet voor niets zijn toonaangevende retailers als Mr. Porter, Selfridges en Urban Outfitters fan.

Lees in Textilia 6 die binnenkort uitkomt meer over de komende zomerbeurzen. 

Jacket Required Woman

Foto: Jacket Required

jacket required 2 winter 2017

Foto: Jacket Required blog

Jacket required 3 winter 2017

Foto: Jacket Required blog