TOP

LokalHeroz doet mee aan ‘Rotterdam Laat Open’

Op vrijdag 26 juni zijn weer veel winkels in Rotterdam tot laat open. Dit jaar doet ook mannenmodezaak LokalHeroz mee met 'Rotterdam Laat Open'.

De superkoopavond in Rotterdam komt neer op een avondje ongebreideld shoppen in hartje Rotterdam. Dit jaar gaat de speciale koopavond plaatsvinden op vrijdag 26 juni.  Dan zal een groot aantal winkels in het centrum van Rotterdam geopend zijn tot 23.00 uur. Op verschillende locaties in de stad en dus ook de Oppert (straat gelegen tussen Meent en de Laurenskerk) waar LokalHeroz gevestigd is, zijn er diverse activiteiten.

Tijdens eerdere edities waren er bij LokalHeroz onder meer een jazzpianist, blote vrouwen met verrekijkers en een rockband in de etalage te bewonderen. Wie benieuwd is wat er dit jaar op stapel staat moet gewoon langskomen, maar een tipje van de sluier wil de winkelier wel al oplichten. Er zal een team van professionele stylisten, ontwerpers en lifestyle-adviseurs komen om je te helpen de hete zomer cool door te komen. Dat alles onder het genot van een minstens zo cool drankje.

De avond geldt ook als officiële kick-off van de Sexysales bij LokalHeroz met spectaculaire kortingen. Designers-United.com organiseert eenmalig speciaal voor de vrouwen een One-Day-Shop in de winkel met hoge kortingen op de zomercollectie 2009.