TOP

Livera presenteert ambiteuze plannen 2011

Een nog betere landelijke dekking en ruim dertig nieuwe winkels in Nederland. Dat is het streven van bodyfashionmerk Livera voor de komende jaren.

In januari 2011 kondigde Livera al aan officieel als hard franchiseformule verder te gaan. Hierop besloot een aantal ondernemers uit de keten te stappen. “Zij zijn hun eigen weg gegaan, waarbij we hen veel succes wensen”, zegt commercieel manager Ruud Jacobse in een persbericht. “Livera gaat nu actief op zoek naar nieuwe ondernemers die de vrijgekomen locaties willen innemen.”

Betere dekking en meer winkels
Livera
streeft naar een nog betere landelijke dekking en heeft volgens eigen zeggen het oog laten vallen op ruim dertig nieuwe locaties in Nederland. Bestaande Livera-ondernemers krijgen kans op uitbreiding en ook is Livera actief op zoek naar nieuwe franchise-nemers en zelfstandige lingerie-ondernemers. Aan deze nieuwe ondernemers biedt Livera speciale financieringsregelingen met banken.

Livera op de Antillen
Ook opent Livera  in april 2011 een winkel in Willemstad, Curaçao. Jacobse: “De nieuwe winkel wordt gerund door een ervaren ondernemersechtpaar, dat haar aanbod in dames- en herenmode uitbreidt met ons aantrekkelijke Livera-assortiment in een fantastisch mooie winkel.”