TOP

Livera en Gerard Joling op zoek naar Mr en Mrs Pyjama

Livera en Gerard Joling gaan op zoek naar Mr en Mrs Pyjama 2012 voor Het Grootste Pyjama Ontbijt van Nederland. Sinds 26 juni kan iedereen zich aanmelden voor de verkiezing met een foto van zichzelf in pyjama, nachtjapon of babydoll.

Toen Livera de plannen van Gerard Joling hoorde over het neerzetten van een Het Grootste Pyjama Ontbijt wilde de retailer als marktleider in nachtmode niet ontbreken. Het resultaat is de verkiezing Mr en Mrs Pyjama 2012.

Facebook-likes

Sinds 26 Juni kan heel Nederland zich aanmelden via de landingspagina op de site van Het Leukste Weekend, door een foto in nachtkleding te uploaden en ervoor te zorgen dat ze zoveel mogelijk likes verzamelen. De deelnemers met de meeste likes maken kans op de titel. De winnaars krijgen een cadeaupakket met onder andere een Livera cadeaubon van €1000.

Het Leukste Weekend

Het Grootste Pyjama Ontbijt van Nederland wordt gehouden tijdens ‘Het Leukste Weekend’ van 28 september tot en met 1 oktober 2012 in CenterParcs De Eeemhof, een weekend vol optredens en entertainment waar Gerard Joling gastheer is.

Pyjamabroek

Naast Livera is Bakker Bart een belangrijke partner van Het Grootste Pyjama Ontbijt van Nederland. Vanwege de bijzondere samenwerking brengt Livera ter ere van de verkiezing een limited edition pyjamabroek uit. De welbekende, geruite roze bakkersbroek van Bakker Bart is vanaf september in beperkte oplage verkrijgbaar.