TOP

Liu Jo opent winkel in P.C. Hooftstraat

Liu Jo opende op 26 november officieel de deuren van de eerste flagshipstore in de PC Hooftstraat in Amsterdam. In de winkel worden de submerken Liu Jo, Liu Jo Jeans, Liu Jo Accessories, Liu Jo Shoes, Liu Jo Fragrances en Liu Jo Eyewear verkocht. Het is de vijfde Liu Jo winkel in Nederland.

De Liu Jo winkel in Amsterdam straalt de luxueuze en chique klasse uit waar het merk ook met de collectie om bekend staat. Het interieur is strak en licht met een plavuizen vloer, strakke witte kasten en messing buizen. De 122 vierkante meter van de winkel is verdeeld in twee minimalistisch, maar ook huiselijke ingerichte ruimtes.

Liu-Jo-15-11-store-launch-by-RVDA-4232Liu-Jo-15-11-store-launch-by-RVDA-4237

Foto’s: RVDA

“Nederland is een belangrijke commerciële target”, zegt Marco Marchi, vice-president en head of style van Liu Jo, over de nieuwe winkel. “Het wordt een steeds significantere markt voor ons, nadat we ons al hebben in ontwikkeld in België en andere Europese markten. Daarom is nu het juiste moment om op deze potentie in Nederland in te springen en een flagshipstore in Amsterdam te openen.”

Liu-Jo-15-11-store-launch-by-RVDA-5534Liu-Jo-15-11-store-launch-by-RVDA-6529 

Op de feestelijke opening van de Liu Jo flagshipstore toonde styliste Danie Bles een tableau vivant van modellen gekleed in de herfst-wintercollectie 2015/2016. Saxofonist Saxy Mr. S en zangeres Tarone Rachamim verzorgden de openingsact. Speciaal voor de opening waren ‘customizers’ vanuit Italië overgekomen om de jeans van de gasten te customizen. De afterparty was in Sauna Deco, waar een sneak preview werd gegeven van de nieuwe Liu Jo Bottom Up Amazing Fit, het nieuwste paradepaardje van Liu Jo Jeans.

Liu-Jo-15-11-store-launch-by-RVDA-4240Liu-Jo-15-11-store-launch-by-RVDA-4251