TOP

Little Wings start ecologische collectie voor prematuren

Little Wings heeft sinds maart 2009 zijn ecologische collectie uitgebreid met een set voor premature baby's in maat 44 en 50. Nieuw is ook de verkrijgbaarheid bij De Bijenkorf en enkele babyspeciaalzaken, naast de eigen webshop.

Little Wings dat voorheen uitsluitend via webshops leverde, bracht al ecologisch verantwoorde basics, pyjama’s en nachthemdjes voor baby’s tussen de 0-2 jaar. Deze zijn gemaakt van 100% ecologische katoen en op natuurlijke wijze geverfd.

Oprichtster Andriana Landegent: “We willen mooie, verantwoorde kleertjes maken voor de allerkleinsten. Je moet kunnen voelen dat er met aandacht aan is gewerkt. Dat heeft ook te maken met het gegeven dat we in India alleen produceren met eigen partners. We zoeken geen producenten, maar werken met partners, puur om samen iets neer te willen zetten.”

Voor zomer 2009 bestaat de collectie uit twee programma’s: Essentials met 20 items leverbaar uit voorraad en Seasonals in seizoenskleuren. Ook is er een zachte denimlijn in de maten 74/80, 86/92 en 98/104 en ten slotte heeft Little Wings een bad- & bedcollectie.