TOP

Lipsy London lanceert nieuwe lijn: L. by Lipsy London

Na het succes van Lipsy London, lanceert het Engelse merk dit najaar: L. by Lipsy London. Deze meer volwassen lijn richt zich op dames in de leeftijd van 24-30 jaar en staat voor kwalitatief mooie stoffen en strakke designs.

De totaalcollectie L. by Lipsy London zal vier collecties per jaar uitbrengen en bevindt zich in het midden/hoog segment. De wintercollectie is vanaf augustus 2011 verkrijgbaar in de boetieks. De collectie is opgebouwd uit drie thema’s welke geïnspireerd zijn op drie verschillende typen dames:

Vintage
Dit deel van de collectie ademt vintage met typische kenmerken zoals versieringen van glimmende stenen en kant. Dit thema bestaat uit klassieke vormen en is de ultieme collectie voor dames die houden van tijdloze romantische glamour.

Rock chick
Dit thema is geïnspireerd op de 70’s rock invloeden met een vleugje gothic chic. Futuristische prints en kleuren zoals antraciet en donker aubergine domineren.

Urban Warrior
Binnen dit deel van de collectie staat de combinatie van glamour & comfort centraal en vind je vooral kleding die je overdag kunt dragen. Maxi jurken, innovatieve jersey items met cut-out details en jurken met diverse versieringen. Het kleurenpalet bestaat uit natuurlijke tinten en de prints hebben organische vormen.

Verkoopinformatie:
Label C
020-494 5945
06-50656240