TOP

LingeriePro verhuist naar Waagnatie Antwerpen

De Belgische lingeriebeurs LingeriePro is uit zijn jasje gegroeid en gaat eind juli 2009 voor het eerst plaatsvinden in Hangar 29/Waagnatie in Antwerpen. Met de aankomende, 18de, editie heeft LingeriePro ook de Nederlandse speciaalzaak voor ogen.

De beurs begon in 2001 kleinschalig in Sint-Niklaas en verhuisde al na enkele edities naar Antwerpen. Omdat ook hier de beurs flink groeide, ging de organisatie op zoek naar een nieuwe locatie in Antwerpen: dat werd Hangar 29/Waagnatie. Voor de 18de editie is de standruimte verdubbeld ten opzichte van de vorige. Ook is de beurs sinds een maand volledig volgeboekt.

LingeriePro heeft ook Nederlandse winkeliers op het oog. “Er werden 800 uitnodigingen naar winkeliers verstuurd en niet alleen naar Zeeland, Noord-Brabant en Limburg, maar ook de middenregio en zelfs naar adressen in Friesland”, vertelt Philippe Bracke, project manager van LingeriePro.

Een blik op de lijst van exposanten leert dat de collecties van veel grote lingeriemerken aanwezig zijn: Aubade, Claesen’s, Cyell, Schiesser, Mey, Diesel, Hanro, Sapph, Felina, Björn Borg, Freya, etc. Meer informatie over de lingeriebeurs en de deelnemende merken is te vinden op de site van LingeriePro. Bezoekers kunnen zich hier alvast registrereren.

de beurs vindt plaats op zondag 26 en maandag 27 juli 2009 in Hangar 29/Waagnatie, Rijnkaai 150, 2000 Antwerpen.