TOP

Lief! start zonnebrillencollectie voor kinderen

Lief! komt deze zomer met de allereerste lief! zonnebrillencollectie voor kleine kinderen.

De collectie kinderzonnebrillen bevat verschillende kleuren en stijlen, die volgens Lief! niet zouden misstaan in een volwassen zonnebrillencollectie. Er zijn klassieke modellen in blauw, rood en roze, maar ook pilotenbrillen in turquoise, roze en wit.

Om de zonnebril ook tijdens het ravotten op hun neus te houden, hebben sommige zonnebrillen een elastische band. De band is natuurlijk onmiskenbaar van Lief! en komt in een heuse jongens- en meisjesuitvoering. Brillenkoordjes zijn ook los verkrijgbaar.

De  collectie ligt vanaf begin juni bij drogisterij DA, de zelfstandige drogist en lief! winkels. De zonnebrillen kosten vanaf € 7,99 winkelverkoop. De losse brillenkoordjes € 2,99.

Binnenkort ook Lief! haarmode

Vanaf begin juli liggen ook de vernieuwde lief! haaraccessoires in de winkels. De collectie bestaat o.a. uit speldjes, elastiekjes, haarbandjes en knipjes wordt gedistribueerd via de lief! winkels, Lief! dealers en DA drogisterijen. De zonnebrillen en haaraccesoires zijn verkrijgbaar bij Cosmetica- en beautyaccessoiregroothandel Ilmo in Elst