TOP

Lief lanceert ondergoed in samenwerking met Ten Cate

Lief Lifestyle heeft een licentie voor een ondergoedcollectie ondergebracht bij het Nederlandse bodyfashionbedrijf Ten Cate.

Gezamenlijk gaan Lief en Ten Cate een bodyfashionconcept ontwikkelen, met niet alleen ondermode, nachtkleding en badkleding voor kinderen, maar ook een bodyfashionlijn voor zwangeren.

“Lief Lifestyle en Ten Cate sluiten qua kennis & kunde ‘naadloos’ op elkaar aan”, zo vertelde John van den Herik, directeur Lief Lifestyle. “Zij zijn de echte bodyfashion professionals, aan wie ik de technische aspecten van Lief bodyfashion graag toevertrouw.”

L. Ten Cate B.V. laat weten heel erg blij te zijn met deze licentie-samenwerking. “Lief is een verhaal. Zij concentreren zich sterk op de creatieve ontwikkeling als totaal lifestyle concept”, aldus Jan van Nijendaal, managing director L. ten Cate.

Het kinderondergoed van Lief! zal zowel in kinderkledingwinkels als in ondermodewinkels verkocht worden in de Benelux, Duitsland en Engeland. De eerste collectie zal vanaf februari op diverse beurzen gepresenteerd worden. Het is de bedoeling dat de collectie in het najaar van 2012 in de winkels ligt.