TOP

Levi’s winkelopening in Arnhem [interview] *

Levi’s heeft op woensdag 29 juli 2015 een nieuwe brandstore in Arnhem geopend. En het jeansmerk zet in op meer winkels en nieuwe modellen.

De winkel in de Arnhemse Vijzelstraat is de zevende Levi’s store en de tweede opening in 2015. In februari voegde het jeansmerk een tweede Amsterdamse filiaal, in de Leidsestraat, toe aan het retailportfolio. Medio september volgt er nog een winkel in Nieuwegein. En ook voor 2016 gaat de winkelexpansie door, laat Rutger Koene, marketing manager Levi’s Central Europe weten.

501CT

“We merken dat de positie van Levi’s in Nederland sterker wordt”, vertelt Koene. Ondanks het feit dat de markt nog aan het herstellen is, zien we een groei in onze resultaten, in vergelijking met voorgaande jaren. De lancering dit jaar van ons nieuwe iconische product, de 501CT (met taps toelopende pijpen, red.), heeft ons goed gedaan. Zowel in de wholesale als binnen onze eigen winkels is er veel vraag naar dit model.”

Levi 501CT

Levi’s 501CT. 

Nieuw model

Voor dit najaar denkt Koene aan een voortzetting van de positieve koers. “We lanceren komende maand een nieuw model voor vrouwen, de Lot700, waarbij we dezelfde reacties verwachten. Dit nieuwe product is geweldig, omdat er veel aandacht voor de verschillende vrouwelijke pasvormen is. In combinatie met een intensieve marketing- en pr-campagne verwachten we veel Nederlandse vrouwen te bereiken.”

Levi Lot700

Eén van de varianten van Levi’s nieuwste model: de Lot700