TOP

Lenssen Mannenmode ontwerpt eigen schoen bij Rehab

Mannenmodezaak Lenssen Mannenmode won begin dit jaar een wedstrijd die uitgeschreven werd door schoenenmerk Rehab. De prijs? Een masterclass schoenontwerpen en een eigen ontworpen schoen die speciaal voor hen werd geproduceerd.

Rehab bestaat dit jaar 10 jaar en besloot begin dit jaar om dat te vieren met een wedstrijd. Van alle inzendingen werd Lenssen Mannenmode uitgekozen als de winnaar. Zij werden beloond met een masterclass schoenontwerpen en een eigen ontworpen schoen die speciaal voor hen wordt geproduceerd. Nu is het zo ver; de schoen is inmiddels te koop in de mannenmodezaak.

De familie Lenssen wilde een schoen die door veel mensen gedragen zou kunnen worden, zo laat Rehab in een persbericht weten. De schoen moest een herkenbare relatie hebben met Lenssen Mannenmode.

Uiteindelijk is er meer dan 1 schoen in productie gegaan, er werden namelijk drie verschillende schoenen geproduceerd met alle drie een eigen look en feel. Er is een beperkt aantal schoenen beschikbaar en ze zijn te bewonderen bij de mannenmodezaak in Mierlo.

Bekijk hieronder één van de eigen ontwerpen van Lenssen Mannenmode.