TOP

Le Coq Sportif verlengt contract met Fatima Moreira de Melo

Het Franse sportmerkt Le Coq Sportif heeft de sponsorovereenkomst met oud-hockeyster en tv-persoonlijkheid Fatima Moreira de Melo verlengt. Bovendien gaan het merk en de sportster nauwer samenwerken.

De samenwerking tussen Fatima Moreira de Melo en Le Coq Sportif zal zich in de toekomst nog meer gaan verbreden. “Ik zal me nog meer gaan inzetten voor het merk, ik zal een soort ambassadeursfunctie gaan vervullen richting consumenten maar ook richting winkeliers”, aldus Moreira de Melo.
In 2006 ontwierp Fatima een goudkleurige hockeyschoen in samenwerking met Le Coq Sportif en vorig jaar werd haar allereerste kledingcollectie gepresenteerd, die een cross-over liet zien tussen functionele sportswear en casual chic mode. De derde editie van haar kledinglijn zal in het najaar van 2009 verkrijgbaar zijn in de winkels van onder andere Perry Sport en Time Out.
“Fatima heeft zich de afgelopen jaren enorm ontwikkelt op en buiten het hockeyveld en is nu een merk geworden”, zegt Bart van Schijndel, Marketing Manager van Le Coq Sportif. “Daarnaast was en is ze de bekendste hockeyster van de laatste tien jaar, waarmee zij ons enorm kan helpen om de zichtbaarheid van Le Coq Sportif op het hockeyveld te vergroten.”