TOP

Lange rijen bij chaotische leegverkoop V&D [video]

Nu het laatste prijzencircus bij V&D van start is gegaan in 25 winkels, weet de consument het warenhuis opeens weer te vinden. Onder andere problemen met de kassa’s zorgden voor lange rijen.

Zo druk als woensdag 23 maart is het lang niet geweest in de V&D. Vandaag gingen 25 warenhuizen van V&D weer open voor een opheffingsuitverkoop. Om 10 uur moesten de deuren open gaan, maar in Gorinchem gingen die pas om 11 open door problemen met het kassasysteem. In de wachtrij buiten ontstond irritatie omdat er wel al winkelende mensen te zien waren, maar dat was oud-personeel, die als eerste mocht profiteren van de uitverkoop.


Niet alleen in Gorinchem was het chaotisch. Ook in Hoorn, Veenendaal, Zeist, Alphen aan den Rijn, Oss en Vlaardingen waren problemen met kassa’s en lange rijen. In Veenendaal wordt gemeld dat er 500 mensen voor de deur stonden. 

 

Niet iedereen is tevreden over de kortingen. Tegen de NOS zegt een klant: “Ik had iets meer korting verwacht”. Het is de bedoeling dat kortingen de komende weken steeds scherper worden.


Op donderdag 24 maart gaan er nog eens 25 vestigingen open, op vrijdag de overige twaalf. De winkels blijven dan open tot 24 april 2016. Daarna is het definitief voorbij met warenhuis Vroom & Dreesman.