TOP

Lancering Bomba Boys voor zomer 2012

Bomba for Girls heeft een eigenwijs en kleurrijk broertje gekregen. De eerste collectie van de jongenslijn staat gepland voor lente/zomer 2012.

“Bomba Boys is eigenwijs en gaat de winkels veroveren met kekke ontwerpen, strak gesneden kledingstukken en vrolijke kleuren voor jongens tussen 2 en 12 jaar”, laat Yvette Brekelmans, eigenaar en designer van Bomba in een persbericht weten. “Natuurlijk helemaal Bomba, maar toch anders. Want zo meisjesachtig als Bomba for Girls is, zo stoer zijn de binken van Bomba Boys.”

Wat Bomba for Girls en Bomba Boys verbindt met elkaar is het gebruik van kleuren, prints en dessins. Bomba Boys komt dan ook met een collectie kleurrijke shirts, kekke hoodies, preppy polo’s, hippe blouses en heel stoere jeans met mooie wassingen die garant staan voor een eigenwijs hippe zomer. Yvette Brekelmans als missie dat elk kek jongetje in z’n kledingkast een item van Bomba Boys heeft hangen.

Kenmerkend voor de Bomba Boys collectie zijn de strak gesneden shirts en het durven combineren en spelen met verschillende stoffen en stijlen. Shirts met knalroze autoprints, blouses bezaait met vogeltjes, shirts met roll-edge v-hals zijn allemaal terug te vinden in de zomercollectie 2012. Daarnaast heeft Yvette afwerking, kwaliteit en oog voor detail ook voor de boys hoog in het vaandel staan. Bomba Boys is verkrijgbaar in maat 92 tot en met 164. Bomba Boys is in eerste instantie exlusief voor de winkels die nu al Bomba for girls verkopen en te orderen vanaf juli 2011 (voor zomer 2012).

Bomba Baby

Het is niet de eerste uitbreiding die Bomba meemaakt. Recent werd ook al een babylijn geintroduceerd. Deze collectie ligt vanaf juli in de winkels. Bomba Baby is verkrijgbaar in maat 62 tot en met 80.

Informatie: 0252-785480