TOP

Lafuma Groep tekent bij en verhuist in SBC

De Lafuma Groep en het Brandboxx Sports Business Center hebben hun contract met vijf jaar verlengend. Vanaf 1 juni gaat het nieuwe contract in. De merken van de Lafuma groep komen vanaf dan naast elkaar te zitten.

“We zijn er erg blij mee”, zegt Lodewijk Bailly namens het Sports Business Center. “Het past uitstekend binnen onze nieuwe plannen.”

Binnen die plannen hoort ook dat bij elkaar behorende merken bij voorkeur in één showroom komen te zitten. Na de verbouwing in het SBC krijgen Lafuma, Oxbow, Millet en Le Chameau dus waarschijnlijk één grote gezamenlijke ruimte. Tot die tijd worden ze in ieder geval naast elkaar geplaatst, vermoedelijk in de C-sector van het gebouw, op de eerste verdieping, waar nu Lafuma al zit.

Martin van Urk van de Lafuma groep is ook tevreden. “Dat Oxbow en Lafuma gescheiden van elkaar zitten komt doordat ze nog niet zo lang geleden zijn samengevoegd. Voor ons was het al langer een wens om de merken bij elkaar te brengen. De oplossing om Oxbow te verhuizen naar de huidige showroom van Craft (C02), is voor nu, tot de verbouwing, prima. Ook al had ik nog liever een andere showroom gehad, maar dat bleek niet mogelijk.”