TOP

Lady Gaga model in show Thierry Mugler

Woensdagavond maakte Lady Gaga haar catwalkdebuut bij de show van Thierry Mugler in Parijs. Op zijn Gaga's werd het een spectaculaire show.

Hoewel Lady Gaga en high fashion onlosmakelijk met elkaar zijn verbonden, was het de eerste keer dat de popster op de catwalk verscheen. Tussen de gotische bogen die het decor van de catwalk vormden, verscheen Gaga op extreem hoge platformschoenen – met sigaret tussen de lippen – in een zwarte latex-broek en strakke, doorschijnende body. Later droeg ze een witte latex kokerrok en korset. Haar make-up was Pierrot-achtig en ze droeg twee platina-blonde paardestaarten.

Vleesjurk
Dat ze de najaarsshow van Thierry Mugler tijdens de Parijse modeweek koos, was niet verrassend. Stylist en hoofdontwerper Nicola Formichetti is één van Gaga’s favorieten. Eerder ontwierp Formichetta al de veelbesproken vleesjurk waar Gaga in verscheen bij de British Fashion Awards.

Nieuwe single
Uiteraard was ook de muziek tijdens de presentatie van Anatomy of Change, de naam van de nieuwe Mugler collectie, van Lady Gaga. Haar huidige hit ‘Born this way’ en nieuwe single ‘Government Hooker’ ondersteunden de show. Tijdens zijn eerste show voor Mugler koos Formichetti ook al voor muziek van zijn muze.

Zie hieronder een filmpje van de show.