TOP

Laatste nieuwtjes Kleine Fabriek

Zondag 13 en maandag 14 januari a.s. vindt de 16e editie van Kleine Fabriek plaats in de Amsterdamse RAI. Hier de laatste updates op een rijtje.

Dit jaar voor het eerst op Kleine Fabriek is ‘Space Only’: neutrale grote en kleine expositieruimtes in de verschillende segmenten waarin merken zich nog exclusiever kunnen profileren. Oilily, Nono, Tommy Hilfiger Kids, Supertrash Girls, Bengh per Principesse en Little Blond van Blond Amsterdam bijvoorbeeld, voegen met hun Space Only stands nog meer eigen creativiteit toe aan het geheel.

Primeurs

Imps&Elfs introduceert naast de highlights van de  kledingcollectie, deze editie in Object+ een nieuwe lifestylecollectie met 100% biologisch katoenen bed- en badartikelen voor baby’s en kinderen.

Diesel en Replay ten slotte gaan de cool-competitie aan in het vernieuwende Blueprint platform voor up front denim, streetwear en authentic labels. Nieuwkomers op Kleine Fabriek zijn Indikidual, UnKK, Etiquette Clothiers en het Franse kinderlabel Le Petit Lucas du Tertre. Ook Paul Frank en Unisa junior keren dit jaar weer terug.

Sta(i)rs
Behalve het nieuwe presentatieconcept Sta(i)rs voor geselecteerde start up labels biedt Kleine Fabriek ook volop inspiratie met The HTNK Onedayshop ‘edition indigo kids’, midden in het Blueprint platform, en de pop-up store OPTIONS!. Ook de Helden & Boeven bookstore staat weer op het programma.