TOP

Komen en gaan bij Bever, Bos Groep en Mistral

De een zal als nieuwe CEO de scepter gaan zwaaien. Een ander staat juist aan het begin van een carrière. Een derde verruilt de sportbranche voor de afvalverwerking. Enkele recente verschuivingen in de sportbranche.

Nieuwe CEO bij Bever

Outdoor en travel merk Bever lanceerde het afgelopen jaar een nieuw logo en winkelconcept. Het merk heeft laten weten dat ook het management een ‘facelift’ heeft ondergaan. Greg Nieuwenhuys zal als nieuwe CEO bij Bever de scepter gaan zwaaien. Ex Bever-CEO Eric Leemans kan zich nu volledig concentreren op zijn CEO-functie bij zusterbedrijf AS Adventure. Greg Nieuwenhuys heeft al de nodige Beverervaring. In 2009 startte hij als Head of Strategy en M&A bij de AS Adventure Group waarna hij vervolgens een jaar lang als assistent CEO van Bever intensief betrokken was bij de leiding van het Nederlands bedrijf. Greg is zelf een fervente wandelaar, skiër en fietser en weet daardoor als geen ander wat de Beverklant wenst.

Bolhuis verlaat Bos Groep én sportbranche

Johan Bolhuis is naar eigen zeggen klaar om de volgende stap in zijn carrière te zetten. Daarom verruilt hij na 15 jaar de sportbranche in voor afvalverwerking. Binnen de Bos Groep was Johan werkzaam in verschillende functies op het gebied van verkoop en marketing. De laatste jaren in de rol van Manager business unit sport. Vanaf 6 juni treedt Johan in dienst als Directeur Sales & Marketing regio Zuid- en Oost-Nederland bij Van Gansewinkel. Deze Nederlandse onderneming is specialist op het gebied van afvalbewerking en ook actief in België en Frankrijk.

Mistral zegt dag tegen Bulthuis
Surfmerk Mistral heeft begin deze maand de samenwerking met Bulthuis Agenturen beëindigd. In navolging van de Mistral schoenen heeft het merk besloten ook een eigen sales force op te starten voor de kledingtak. Per 1 juli 2011 zal Bas Wijbrands als nieuwe account manager bij Mistral aan de slag gaan. De indiensttreding van Bas Wijbrands valt samen met de ingebruikname van een nieuwe showroom voor Mistral in de Floor 9 sectie, op de 9e etage van toren 4 van het World Fashion Centre.