TOP

Kolor en Damir Doma op Pitti Immagine Uomo

Elk seizoen haalt de Italiaanse modebeurs Pitti Immagine Uomo topdesigners naar Florence. Dit keer komen de Japanse ontwerper Kolor en franse designer Damir Doma naar de zomereditie, die van 18 tot en met 21 juni plaatsvindt.

Kolor is een Japans mannenmodemerk dat in 2004 op de markt verscheen. Lapo Cianchi, directeur communicatie en evenementen bij Pitti Immagine Uomo,┬ávertelt: “Kolor en Damir Doma vertegenwoordigen twee heel verschillende verhalen en culturen, maar delen naar onze mening dezelfde vastberadenheid voor het ontwikkelen van hun merken. Ze hebben een solide bedrijf opgebouwd, maar altijd een eigen stijl behouden. Je zult geen mainstream trends tegenkomen in hun collecties.” Cianchi beschrijft de mannenmodecollectie als volwassen, intelligent en met een sprankeltje humor en Damir Doma’s collectie kleurrijk en op elk moment van de dag draagbaar.”

De organisatie van de mannenmodebeurs koos voor de twee ontwerpers vanwege hun esthetische en culturele achtergrond en de bijzondere ontwerpen die hieruit voortvloeien. Kolor en Damir Doma zullen de nieuwste zomercollecties op de catwalk showen. Textilia is er bij, dus houdt onze website rond deze tijd goed in de gaten.