TOP

Kleertjes.com wint Baby & Kids Website Award

Kleertjes.com is onderscheiden met de Baby & Kids Website Award. Het is de vierde keer dat de award wordt uitgereikt.

De organisatoren Babyplaats.nl en de Negenmaandenbeurs vonden Kleertjes.com de beste webwinkel voor de doelgroep baby & kids. Babypark.nl, de winnaar vorig jaar, en Degeboortewinkel.nl eindigden op plek twee en drie.
Tijdens deze vierde editie van de Baby & Kids Website Awards was er ook een prijs te verdienen door de beste informatieve site. Deze onderscheiding ging naar Kindjeopkomst.nl, dat de andere twee genomineerden Zwanger.nl en Mamaenzo.nl achter zich liet.

20.000 consumentenstemmen
Volgens de organisatie kwamen ruim vierhonderd aanmeldingen binnen voor de awards. De winnaars zijn geselecteerd op basis van in totaal ongeveer twintigduizend consumentenstemmen en het oordeel van een vakjury die zich baseerde op een analyse van adviesbureau Jungle Minds.
Kleertjes.com en Kindjeopkomst.nl, een ‘website voor vrouwen die zwanger willen worden, zwanger zijn, net bevallen zijn en moeders van jonge kinderen’, mogen een jaar lang op hun site laten zien dat ze winnaar zijn van de Baby & Kids Website Awards. Bron: Twinkle