TOP

Kledingmerk Vila lanceert nieuwe lijn ‘Luxe by Vila Clothes’

Vila lanceert een nieuwe lijn 'Luxe by Vila Clothes'. Deze lijn is een aanvulling op de Vila-hoofdcollectie, bestaande uit stijlvolle en verfijnde items van luxe materiaalkwaliteiten.

‘Romantic meets elegance’ is het thema van de eerste collectie; sensualiteit, luxe en vrouwelijke elegantie staan centraal. Zachte lijnen, details en gracieuze stoffen zoals satijn en zacht leer geven de collectie een romantische look.

Inspiratie
‘Luxe’ is geïnspireerd op de moderne vrouw met een voorliefde voor tijdloze mode van goede kwaliteit en met een vintage touch. Het totaalbeeld van ‘Luxe’ is clean en simpel met aandacht voor subtiele uitgewerkte details zoals gouden knoopjes en ruches. Het kleurenpalet voor de eerste ‘Luxe’ collectie wordt gedomineerd door zand, taupe en oudroze. Zwart geeft een stoere noot aan de collectie.

De vrouwelijke stijl van Vila is herkenbaar in deze lijn maar ‘Luxe’ heeft duidelijk een eigen en uniek handschrift om de exclusiviteit en luxe te behouden. Bij het ontwerp heeft designer Kamilla Oddershede Thomsen voor ogen om de vrouw te inspireren zelf haar eigen look te creëren. De stijlen van ‘Luxe’ kunnen zowel individueel gedragen worden, als gecombineerd met de must-haves van de hoofdcollectie.

Prijsniveau
Het prijsniveau van ‘Luxe’ ligt iets hoger dan dat van Vila; prijzen variëren van €49,95 voor een tuniek, €69,95 voor een jurkje tot €119,95 voor een suède jasje. De collectie heeft 6 leveringen per jaar en bestaat uit 25 stijlen per collectie. ‘Luxe by VILA’ is vanaf oktober 2010 verkrijgbaar in de geselecteerde Vila-verkooppunten (020-456 4400).

‘Luxe by Vila’ wordt gepresenteerd op de Modefabriek op 25-26 juli 2010.