TOP

Kledingmerk Vero Moda introduceert collectie voor meisjes

Grote kleren vertaald naar kleine maatjes hebben altijd al wel iets vertederends. Vero Moda Very Small ziet er dan ook leuk uit op het rek.

Tijdens de CPH kon je al een glimp opvangen van de nieuwe meisjeslijn Very Small van Vero Moda. De meisjeslijn is voortgekomen uit de verdeling van de collectie voor vrouwen in de drie lijnen die elk een essentie van de actuele fashiontrends vertegenwoordigen. Het zijn Vero Moda, Vero Moda Jeans en Vero Moda Very. Deze laatste moet de meest actuele catwalktrends verbeelden. De materialen zijn suède, leer en satijn met een luxe touch. Het Origami thema komt terug in prints als vormgeving. Er zijn asymmetrische plooien en volumes aangebracht op verschillende plaatsen, zoals de XL-pofmouw in het leren jasje. De kleuren zijn mosterdgeel, zwart, groen en wit aangevuld met lila accenten.

Vero Moda Very Small is een vertaling van deze lijn. Het zijn deze kleren dus die je nu ook voor de dochters van je klanten kunt inkopen. een greep uit de collectie: Voor meisjes zijn er zwart-ecru printjes, grijsmelee sweatvestjes en pofbroekjes waarin de Japanse vouwsels te herkennen zijn. Vero Moda Very is sinds 22 februari 2010 verkrijgbaar bij geselecteerde Vero Moda verkooppunten en via de Vero Moda webshop.