TOP

Kleding Sex and the City 2 kost miljoenen

De garderobe van de tweede Sex and the City-film mocht wat kosten: er werd maar liefst 10 miljoen dollar uitgegeven aan kleding voor de vier actrices.

Hoofdrolspeelster Carrie Bradshaw (Sarah Jessica Parker) zal in de film zo’n 41 keer van outfit wisselen. Bradshaw hijst zich in jurkjes van bekende ontwerpers als Pucci, Halston en Alexander McQueen.

Jurkje even duur als SUV
Volgens Philip Block, een bekende stylist onder de sterren, zijn het beslist geen goedkope jurkjes. Hij zegt in het Amerikaanse tijdschrift In Touch Weekly over de kledingstukken: “sommige stukken kosten meer dan een SUV.”

Kleding mee naar huis
De vier hoofdrolspelers mogen niet alleen in de film in de dure ontwerpen lopen, maar mogen de kledingstukken ook mee naar huis nemen en ze een plekje geven in hun kledingkast.

Hotspots
Sex and the City 2 gaat 27 mei in première. Voor de echte Sex and the City fan is er door Hotels.com een speciale lijst opgesteld van hotspots uit de film. Zo kunnen liefhebbers van de serie naar plekken gaan in New York waar de vier vrouwen winkelen, lunchen en dineren. Meer weten? Ga naar hotels.com.