TOP

Klaske Hofstee en Mieke van Westing winnen NAN vrouw verkiezing 2010

Klaske Hofstee en Mieke van Westing hebben op 7 januari de NAN vrouw verkiezing gewonnen. Het label met zakelijke kleding voor vrouwen kiest ieder jaar twee vrouwen met 'succes, ambitie, stijl en optimisme'.

Meer dan 2500 deelnemers hebben hun stem uitgebracht op hun persoonlijke favoriet. Tot winnaressen zijn gekozen in de categorie NAN-vrouw: Klaske Hofstee en in de categorie NAN-talent (tot 34 jaar): Mieke van Westing.

Klaske is oprichtster van de stichting Stop Hersentumoren. Een non-profit organisatie die binnen twee jaar zonder budget is uitgegroeid tot een middelgrote organisatie. Mieke van Westing komt op voor de belangen van zelfstandige ondernemers. Bij het Platform Zelfstandige Ondernemers, waar zij haar carrière begon, is zij nu verantwoordelijk voor de politieke lobby en zet zij zich in voor beter beleid voor zzp’ers. Tijdens de feestelijke uitreiking van de verkiezing hebben de winnaressen een stijlvolle NAN business outfit aangemeten gekregen.

Over NAN
NAN is een Nederlands modemerk met stijlvolle zakelijke kleding voor vrouwen. De collectie bestaat uit pakken, jurken, rokken, jassen, blouses, shirts en manchetknopen. De ontwerpen zijn representatief, vrouwelijk en stijlvol.