TOP

Klantenbinders: Oranjekoorts in webwinkels

K(r)oningsdag komt als snel in zicht en de oranjekoorts blijft maar stijgen. Van playmobilpoppetjes tot je gehele garderobe in oranje, het kan niet op voor de inhuldiging.

De inhuldiging op 30 april krijgt afgelopen maanden veel aandacht. Nederland bedenkt veel initiatieven. Wij vinden de Facebookactie van Lofff erg geslaagd, maar wat vind jij? Of heb je misschien zelf een waanzinnige actie bedacht?

Playmobil
Playmobil kwam met een miniatuurversie van het aanstaande koningskoppel. Kinderen kunnen vanaf juli met hun eigen Willem-Alexander en Maxima poppetjes de k(r)oningsdag zelf naspelen.

Kleertjes.com
Met de slogan ‘Lange leve de koningin’ maakt Kleertjes .com nu al een feestje van je aankopen. Of dat nu een gewone outfit of een hele oranje outfit is, de klant en een vriendin krijgen  een cadeautje bij de bestelling en korting op de jurken.

Babyandthecity.nl
Babyandthecity.nl  laat de outfits van de kids op de feestelijke dag helemaal passend zijn. Een rood-wit-blauw rompertje voor de babprinsjes of koninginne-hip  volgens de laatste pasteltrends voor jonge meiden.

Kleding.nl
Oranje jassen, oranje broeken, oranje T-shirts, oranje jurken en ga zo maar door. Kleding.nl laat de klant een kijkje nemen in de oranje wereld van de mode.

Noppies.com
Omdat het de laatste Koninginnedag is en het vanaf volgend jaar koningsdag wordt, maakt Noppies.com een koninklijk gebaar door een week lang geen verzendkosten te vragen.

Primark
Primark laat hun klanten in een feestelijke, maar ook stijlvolle outfit feest vieren.

Littlestylist.com
Op Littlestylist.com kunnen moeders met hun dochters zelf een jurk, tuniek, shirt of schooltas customizen, zodat de kids naar eigen ontwerp helemaal klaar zijn voor de k(r)oningsdag.

Kinderkleding.nl
Kinderkleding.nl viert de komst van de koning met een kortingsactie op de gehele nieuwe collectie T-shirts, polo’s en topjes in vrolijke lentekleuren, maar vooral ook in oranje.

Lofff.com
Lofff.com heeft de actiepagina ‘Papa’s prinses’ op Facebook. Op de pagina wordt de liefde van papa’s voor hun dochter duidelijk kenbaar gemaakt met als voorbeeld natuurlijk de toekomstige koning Willem-Alexander met zijn drie dochters. Tussen 15 en 30 april is er een fotocompetitie waarmee de deelnemers Lofffkleding kunnen winnen.