TOP

Klantenbinders: Bonbon on the Block voor papa’s

Deze zomer krijgen vaders extra aandacht van de hippe Rotterdamse kinderwinkel Bonbon on the Block. Lees hier wat de Bonbon-eigenaars Lenny Vollebregt en Marieke Kol hebben bedacht.

Op donderdag 30 mei 3013 presenteert de kids conceptstore Bonbon on the Block een klantenactie die helemaal gericht is op mannelijke helft van de klantenkring. De campagne ‘Bonbon on the Block loves dads’ bestaat uit een fotoserie, een lookbook en een sfeerfilm die een vertederende kijk geven in het leven van zes hippe vaders en hun kroost. Fotograaf Jan Bijl en Koen Berkhout van The Bache hebben de zes vaders en hun kids vastgelegd in hun eigen omgeving. Het resultaat is een authentiek beeld van moderne vaders.

Elke stijl en elke portemonnee
De campagne is gebaseerd op de dagelijkse ervaringen van Lenny Vollebregt en Marieke Kol. “Het viel ons op dat vaders het leuk vinden om bij ons te shoppen”, aldus Vollebregt. “Zij voelen zich thuis en herkennen hun eigen stijl in onze collecties. Onze campagne sluit ook helemaal aan bij onze filosofie dat wij voor elke portemonnee en elke stijl iets kunnen bieden.”

Heropening winkel
De lancering van deze eerste multimediale campagne valt samen met de heropening van de winkel aan de Westblaak 26 in Rotterdam. Vollebregt en Kol vonden het na ruim drie jaar tijd voor een opfrisbeurt. Vollebregt: “De winkel heeft een make-over gekregen, zodat wij onze collecties kunnen uitbreiden en alles nog beter kunnen presenteren”. Ook de webshop steken we in een nieuw jasje.”

Ruimer jasje
“Wij vinden het heel erg belangrijk om te blijven vernieuwen zodat wij zowel off- als online een plek zijn waar telkens iets nieuws te ontdekken valt”, aldus Kol. “Wij hebben nog zoveel ideeën, daar moesten wij letterlijk en figuurlijk ruimte voor maken!” BonBon on the Block richt zich op kinderen van 0 tot 12 jaar oud.

BonBon on the Block loves Dads

De campagne wordt 30 mei a.s. uitsluitend op uitnodiging gepresenteerd. Van 31 mei t/m 15 juni is er een sale waarbij alleen vaders 20 procent korting krijgen op de zomercollectie.

http://www.bonbonontheblock.com/