TOP

Kingpins Amsterdam geannuleerd vanwege coronavirus

De denimbeurs Kingpins Amsterdam gaat niet door. Dat laat de organisatie maandagmiddag weten. Reisbeperkingen en gezondheidsrisico’s hebben de organisatie ertoe gedwongen het evenement af te blazen.

Geen Kingpins Amsterdam in het weekend van 22 en 23 april. De organisatie laat via een persbericht weten dat zij zich genoodzaakt zien het evenement af te gelasten, vanwege de gezondheidsrisico’s en reisbeperkingen in verband met het coronavirus.

“We hebben deze situatie nauwlettend gevolgd en hadden gehoopt dat de show zou doorgaan, maar gezien de reisbeperkingen die onze bezoekers en exposanten ervaren en de overkoepelende zorg voor de gezondheid en veiligheid van onze gemeenschap, hebben we geen andere keus dan Kingpins Amsterdam te annuleren, ‘zegt Andrew Olah, oprichter van Kingpins Show.

Kingpins Amsterdam is de tweede show die de Kingpins-organisatoren hebben geannuleerd vanwege gezondheids- en reisproblemen met betrekking tot COVID-19. In februari kondigden de organisatoren de annulering van de Kingpins Hong Kong-show aan, die oorspronkelijk gepland was voor 13 en 14 mei. 

“We volgen de aanbevelingen van het Center for Disease Control om de verspreiding van COVID-19 te beperken. De CDC beveelt mensen aan om alle niet-essentiële reizen te vermijden, inclusief naar verschillende landen die een hoge mate van infectie hebben gemeld, ”zei Olah. “Dit omvat landen waar veel van onze vrienden, exposanten en aanwezigen zijn gevestigd. We moedigen iedereen aan om gezond verstand te oefenen en hun informatie uit vertrouwde bronnen te halen. ”

De organisatoren laten weten dat ze op zoek zijn naar oplossingen om de denimindustrie in contact te houden met klanten en leveranciers. Er wordt contact opgenomen met exposanten en bezoekers van Kingpins Amsterdam voor meer informatie over standcontracten en registraties.

Neem voor meer informatie contact op met erin@kingpinsshow.com.